2 : 0

  Shipment

  Returpolitik

  Din tilfredshed er garanteret , når du handler på butikfodbold.com.Varer kan returneres til en defekt udveksling , så længe en anmodning angivelsen indsendes inden for 5 dage fra den dato , du modtager dine varer . Merchandise også returneres til en refundering eller butik kredit, hvis merchandise aldrig har været brugt så længe en anmodning angivelsen indsendes inden for 5 dage fra den dato du modtager den. Et gebyr kan gælde for restitutioner.

  Vi tester vores produkter , før vi begynder at tilbyde dem til salg . Vi inspicere også hvert stykke merchandise , før vi sender alle ordrer . Hvis du ikke er i stand til at bruge alle produkter, så kontakt os og vi vil være glade for at hjælpe dig. butikfodbold.com er ikke ansvarlig for eventuelle skader, der opstår på enheder eller tilbehør under eller efter brug.

  udvekslinger

  Defekt merchandise kan veksles for den samme vare , så længe en anmodning angivelsen indsendes inden for 5 dage fra den dato , du modtager dine varer . Ingen børser vil blive foretaget efter dette 5- dages periode. Eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

  restitutioner

  Varer kan returneres til en fuld refusion , så længe :

  1.En anmodning angivelsen indsendes inden for 5 dage fra den dato , du modtager dine varer .

  2.Emnet aldrig brugt.

  3.Alle emballagematerialer , emballage, er brugermanualen ( s), garantibevis og medfølgende tilbehør , reservedele og forsyninger til de returnerede varer.

  4.Return shipping er betalt af kunden.

  Eventuelle returvarer , der ikke opfylder ovennævnte betingelser for en fuld refusion er genstand for en tilbagevenden gebyr. En tilbagevenden gebyr vil være gratis på alle varer , der har en åbnet pakke , der anvendes eller mangler emballage , emballage, manual (r) , garantibevis , tilbehør, dele og / eller forsyninger.

  Ingen afkast vil blive accepteret for varer , der er beskadiget , skæmmede , ridset, misbrugt eller mangler den originale emballage. I dette tilfælde vil der ikke være nogen tilbagebetaling eller ombytning vil blive hædret og merchandise vil blive returneret til kunden for kundens regning. Hvis kunden ikke er villig til at betale for forsendelsesomkostningerne , vil merchandise kasseres.

  Bemærk venligst, at vi kan vælge at kreditere , hvor det er bestemt til at være . Tilegne det fulde beløb for de returnerede varer

  Restitutionerne er udstedt i samme form for betaling , der anvendes til køb sædvanligvis inden for 14 dage .

  Ikke byttes Case

  1.Må ikke holde produktet efter at få det.

  2.Kontakt os venligst for flere detaljer før du køber fra os, hvis du ikke er sikker på størrelsen . Ellers vi ikke accepterer anmodningen tilbage. Du forkert størrelse tilbage

  3.Størrelse standard bestrides.

  4.Kontakt os venligst for flere detaljer før du køber fra os, hvis du ikke er sikker på materialet. Ellers kan vi ikke acceptere dit afkast anmodning. Forkerte materialer tilbage

  5.Du ønsker ikke vores produkter.

  6.Den butikfodbold.com beholdt den ultimative ret til fortolkning af vores politik for tilbagesendelse