Paqueta har spillet i 31 kampe denne sæson

  Per brasilianske medier outlet Globoesporte har AC Milan lukket en aftale for Flamengo-ungdommen Lucas Paqueta og nåede til enighed på grundlag af € 35 mio. Plus bonusser. Med Paris troede Saint-Germain at have ledet løbet for sin underskrift, mens Champions League-finalisterne Liverpool og Barcelona også var ivrige efter ham.

  En imponerende sæson i Brasilien har set Lucas Paquetá forbundet med nogle af Europas største klubber, og hans fremtid ser nu ud til at blive besluttet. Endelig forlod han PSG trøje. Rossoneri har slået af konkurrence fra Paris Saint-Germain til den 21-årige. Paquetá er født i Rio de Janeiro den 27. august 1997 og har startet sin fodboldkarriere med Flamengo: farverne røde og sorte er helt sikkert i hans skæbne.

  Hans speciale er faktisk det såkaldte "hockeypas", passagen, som giver en holdkammerat en chance for at tjene en hjælp til angriberen. Bære billige fodboldtrøjer, har Paqueta spillet i 31 kampe denne sæson, scoring 9 mål og hjælpe yderligere 4 på tværs af alle konkurrencer. Indenfor Rossoneri-hierarkiet mener man, at midtbanespilleren har alle værktøjerne til at blive den nye Kaka. Paquetá blev afleveret sin Flamengo debut i marts 2016, men måtte vente til i år for hans sande gennembrud.

  Verwante Tags

  PSG trøje billige fodboldtrøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!