Liverpool har vundet 18 ligatitler, City Five

  Liverpool forventes at blive den første klub i verden for at rapportere en årlig nettovinst på mere end € 100 mio. (£ 88,3 mio.), Ifølge nye estimater. Men ifølge Inside World Football vil dette udlæg - omkring £ 150million - sandsynligvis blive spredt over længden af ​​kvartettens individuelle kontrakter.

  Liverpool åbnede en syv point-spids øverst i Premier League lørdag med en hårdkæmpet 4-3 sejr over Crystal Palace, kun for City at reducere deres bly igen til fire med en 3-0 sejr over Huddersfield. Liverpool har et glimrende hold og en fremragende manager. Spillere i billige fodboldtrøjer virker godt under hans ledelse. Det samme kan naturligvis siges om byen, deres største trussel. Manchester City har spillet efter Liverpool i de sidste to weekender, og Pep Guardiola indrømmer, at det kan være hårdere på andenpladsen i titelløb.

  Som hver uge går, bliver fans i liverpool trøje mere sikre på deres evne til at få den endelige pris. Neville svarede: "Der er ingen tvivl om, at det er en anden form for pres. City vil absolut lukke dette hul til et tidspunkt og spørge Liverpool, hvis de har fået det inden for dem for at modstå presset om at spille en dag eller to efter." Liverpool har vandt 18 ligatitler, by fem. Mens sejre til City kunne ændre dynamikken for Liverpool, ved Guardiola udfordringen for at hans side forbliver den samme.

  Verwante Tags

  billige fodboldtrøjer liverpool trøje

  Reacties

  Note: HTML is not translated!