Et januar salg ville tilsyneladende ikke give mening for PSG

  Paris Saint-Germain målmand Gianluigi Buffon har afvist spekulationer, der forbinder hans holdkammerat Edinson Cavani med en exit i midseason vinduet. Brugt billige fodboldtrøjer, Uruguay angriber Cavani konverterede fra stedet midtvejs gennem anden periode efter Kenny Lalas første halvleg straff havde givet Strasbourg en overraskelse fører.

  Gianluigi Buffon er sikker på, at Edinson Cavani vil fortsætte med at bære psg trøje til fordel for en tilbagevenden til Napoli inden slutningen af ​​sæsonen på grund af parisernes bedre chancer i Champions League. Cavani sluttede sig til PSG i 2013 og har været en regelmæssig starter i holdet siden, der opererer i en række roller. Cavani har ambitioner om at vinde den største præmie i fodboldfodbold, og vil holde ham på Parc des Princes endnu et stykke tid.

  Et januar salg ville tilsyneladende ikke give mening for PSG, selv om en stor beslutning måtte gøres på Cavani's fremtid i slutningen af ​​sæsonen, hvis der er interesse. PSG gik på jagt efter vinderen, men Strasbourg, 4-1 vindere i Rennes i sidste weekend, nægtede at presse under presset.

  Verwante Tags

  billige fodboldtrøjer psg trøje

  Reacties

  Note: HTML is not translated!