Det var en rekordtid for en Liverpool-spiller at nå frem til tally

  Paris Saint-Germain fremover Neymar og Kylian Mbappé er begge i et løb mod tid for at komme sig tilbage efter skader i tide til den afgørende Champions League-sammenstød med Liverpool, sagde den franske klub onsdag. Fans i liverpool trøje håber på deres tilbagevenden.

  Ifølge Gazzetta dello Sport led Neymar en lårstamme i Milton Keynes. Han sendte en besked på Instagram efter tirsdagens spil og sagde: "Jeg tror ikke, det er så alvorligt." Frankrigs træner Didier Deschamps sagde Mbappe, den 19-årige fremad, der skød til global prominence på verdensmesterskabet "havde lidt skulderpine efter hans efterår ".

  De franske mestere, der har fem point og er et punkt bag italiensk Serie A-side Napoli og Reds i Gruppe C, skal vinde deres slips for at holde sig i strid med et sted i knockout-fasen. Nu har billige fodboldtrøjer, Salah ud for at sige det rigtigt i denne sæson, da de går til ære i Premier League og i Europa. Gazzetta kræver en beslutning om, hvorvidt Mbappe vil spille mod Liverpool, kunne overlades til sidste øjeblik. Det var en rekordtid for en Liverpool-spiller at nå frem, men nu har han øjnene på et århundrede.

  Verwante Tags

  liverpool trøje billige fodboldtrøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!